Nordic Light

Lighter, everyday eating from a Scandinavian kitchen
Autor Simon Bajada
Verlag A Hardie Grant Books book
Erscheinungsdatum 2017

Wholesome Scandinavian recipes with a healthy, modern twistPresenting a new angle to the trends in Scandinavian recipes and techniques, Nordic Light shies away from the classics and instead presents lighter, cleaner, and modern recipes. Focusing on seasonal fresh produce and vegetables, Simon prepares dishes with clever touches to make them interesting and diverse in our daily diet. Putting a Nordic twist on food from all cuisines, recipes include rye crepes with banana and salted caramel; flourless almond tea fiber balls rolled in pollen and hemp; Icelandic flatbread served with cashew cream and caviar; flourless matcha millet and blueberry buns; kelp noodles, smoked mackerel, radish, elderflower vinaigrette; and many more.

Simon’s exquisite photography, styling, and design are a standout feature, with incredible landscape shots to denote the changing seasons. Nordic Light will take readers on a delicious Scandinavian journey towards a healthier lifestyle.

nordische-verzueckung-rehfilet-mit-eingelegten-pfifferlingen-roggen-crumble-und-hagebuttenketchup

Datenschutz
Ich, Claudia Zaltenbach (Wohnort: Deutschland), würde gerne mit externen Diensten personenbezogene Daten verarbeiten. Dies ist für die Nutzung der Website nicht notwendig, ermöglicht mir aber eine noch engere Interaktion mit Ihnen. Falls gewünscht, treffen Sie bitte eine Auswahl:
Datenschutz
Ich, Claudia Zaltenbach (Wohnort: Deutschland), würde gerne mit externen Diensten personenbezogene Daten verarbeiten. Dies ist für die Nutzung der Website nicht notwendig, ermöglicht mir aber eine noch engere Interaktion mit Ihnen. Falls gewünscht, treffen Sie bitte eine Auswahl: